News of the Chair

• 2019/08/08

Die Einsicht zur Klausur „Einführung in die BWL“ aus dem abgelaufenen Sommersemester findet zum Ende der vorlesungsfreien Zeit am Montag, den 07. Oktober 2019, von 10.00 Uhr bis 11.00 Uhr im Raum S1|02 36 statt.

• 2019/07/08

Joint Saint Petersburg Seminar in Winter 2019/20

The Chairs of International Economics, Corporate Finance and Civil and Company Law offer a Joint Seminar with Saint Petersburg State University of Economics in winter 2019/20. Please find details here.

• 2019/06/26

• 2019/06/24